Blogg

Förhandlingsteknik in my as!


skrivet den 26 apr av BL, klockan:12:36

 Förhandlingsteknik i all ära men vad gör man när det är en stolle man har att göra med som det inte går att förhandla med. Och där det dessutom är icke acceptabelt att förhandla eftersom problemet ifråga handlar om en tyrann som mördar och terroriserar sina undersåtar?  
Jo man kör ”The swedish style” och snackar, snackar och snackar.
Slänger in nån fin utbildning typ chefsutbildning eller liknande emellan och snackar sen än mer. S
kulle också kunna kallas för ”FN style”.

Detta är något som stört mig länge eftersom folk i diverse länder faktiskt blir mördade under tiden alla andra sitter och snackar om det. 
Och om någon annan faktiskt istället vågar gå in och göra något åt saken ( tex USA ) då blir det ett himla liv i europeisk press och skrikande angående om stormaktsvansinne osv. Den lilla detaljen att det faktiskt i alla fall händer något och att galningar som Khadaffi, Saddam mfl försvinner och inte längre kan tortera sina folk på löpande band det liksom glömmer man i avundsjukan.
Läste en så sjukt bra ledare om detta

 http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2415008/ulf-nilson-5000-elitsoldater-skulle-snabbt-fanga-in-galningen
 Är riktigt imponerad över att någon ens vågar skriva om det ur denna synvinkeln i pressen, snacka om någon som har civilkurage och vågar stå för sina åsikter istället för att jamsa med i USA hatet och FN älskandet.
Oj oj oj vad han förmodligen kommer att åka på en massa litterärt däng för detta, härligt med såna människor.Men ärligt om vi andra inte vill att USA ska åka runt och vara polis över världen kanske vi skulle börja göra något själva istället för att bara prata om det, förhandlingar och förhandlingstaktik i all ära men det är en verklige förändring som behövs och det kommer vi inte närmare utan att ändra på vågen dit!


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt